Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Bakstudio in Naaldwijk

Luxe prive patisserie taartworkshops

De taartbakstudio vind je in het Westland, in Naaldwijk. De bakstudio is ontstaan uit liefde en aandacht voor bakken. In dit Westlandse uitje leer je hoe je een mooie bodem, een stevige creme maken en leert opspuiten. Er wordt voor elke cursus gekeken naar de lekkerste bakrecepten. In deze workshop ga je naar huis met je eigen gemaakte luxe taart. Je wordt verwend met koffie en thee en natuurlijk iets lekkers uit de studio.

Taart Beleving staat niet alleen voor leren en hard werken, maar natuurlijk ook voor ontspanning, verwennen, gezelligheid. Je kunt een workshop privé patisserie boeken met je vriendinnen, collega’s, buren, zussen, broers, iedereen is welkom bij Taart Beleving vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar en je wilt graag een feestje geven bij Taart Beleving? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor kinderfeestjes.

Cursus bakken in het Westland

Woon je buiten het Westland, bijvoorbeeld in Delft, Den Haag of Rotterdam? Geen enkel probleem! Iedereen is welkom in de bakstudio. De bakstudio is goed te bereiken per auto. Ga je na de workshops nog even winkelen in het winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk? Of uitwaaien op het strand van Hoek van Holland of nog even de molen bekijken in Monster? De taart mag in de koeling blijven staan totdat jullie weer naar huis gaan.

Coronaproof workshop

De workshop van Taart Beleving zijn aan te merken als een coronaproof uitje. Je hebt beschikt over een eigen werkbank en materialen om mee te werken. Er wordt rekening gehouden met de RIVM-regels.